2010-09-28

Space Station

Fuglesang, Engström och Engström Jr. Notera Decerno-fickkniven i bakgrunden som Fuglesang plockade med sig upp i rymden. Fuglesang är ju dessutom god för fyra fullföljda Stockholm Marathon. Jag glömde dock fråga honom när han avser göra sin femte start.

På grund av reflektionerna från helgens Lidingölopp så hamnade redogörelsen av helgens aktiviteter hängandes. Det som stack ut mest från de standardmässiga sakerna var dels löpning över 7.5 km i vad som måste betraktas som ett hyfsat gott tempo. Föga överraskande så märker jag att löpflåset fått sig en törn och att jag tappat lite teknik och flyt. Upp- och nerför fungerar det rätt ok men så fort jag kommer ut på flacken så kan jag inte koppla på autopiloten och rulla utan ansträngning som jag tidigare kunde.

Nåväl, jag klagar inte. Jag får/kan ju trots allt springa lite kortare distanser varannan dag och med tanke på skadehelvetet jag haft sedan juni så är det naturligtvis oerhört skönt att (även om det är en kort stund/distans) sätta benen i rullning.

En annan rolig sak som skedde under helgen var att företaget jag jobbar på (Decerno) hade abonnerat Cosmonova under två timmar och där visade en IMAX-film vid namn Space Station. Dessutom är min chef kamrat med självaste Christer Fuglesang som i egen hög person var där och presenterade föreställningen och sedan svarade på frågor efter visningen. Väldigt kul och intressant och så fick jag mig ett litet idolfoto med honom också.