2010-09-06

Toy Story 3

En gångna helgen blev en relativt lugn historia då det varit lite krassligt hemma hos familjen med lite hosta och halsont. Men det verkar som om vilan under helgen gjort lite nytta och förhoppningsvis kan vi skaka av oss sjukvibbarna.

Helgens höjdpunkt var nog biobesöket under söndagen med Toy Story 3. Förväntningarna höga hos både mig, Mamma Marika och barnen. Och ingen blev besviken. Filmen levererade och vi skrattade alla så det stod härliga till flera gånger. Pixar visar återigen upp en fantastisk fingertoppskänsla vad det gäller att skapa en film som både attraherar såväl vuxna som barn.

Träningsmässigt blev det också en god vecka då jag kom upp över tio timmar på sadeln kryddat med tre intervallpass. Belönade mig själv med tio minuters löpning på löpband.

Tio minuter. Tio underbara minuter.
Vad är det man säger?
Underbart är kort?

5 kommentarer:

seas sa...

10 minuter är ju i varje fall en början! Hoppas vi får se dig tillbaka och springa på riktigt snart.

Körde tusingar med Brandon idag. Tror det är skaplig chans att du blir av med ditt klubbrekord på ½-maran på lördag om förhållandena är bra.

Patrik Engström sa...

Seas:

Well, det var tio minuter som egentligen borde varit 0 minuter. Men men... Vi får se vad som händer framöver.

Jag hoppas verkligen du och Brandon pulvriserar mitt klubbrekord på halvan. Med tanke på hur ni sprungit den här säsongen så känns det bara logiskt. Till på köpet hör det även till att just halvmara-perset är det som jag på de lite längre distanserna är minst nöjd med. Då jag var i form borde jag varit god för en tid på 1:07.xx. Men dessvärre fick jag inte till det på de lopp jag sprang. Värst var det på den konstiga banan i Cremona där ingen (jag, Larmen, Cedden, Marek, Linus och Lasse) lyckades få till det. Jag kryddade det dessutom med att springa fel men persade ändå med en sekund. Tänk om, bara om funkisarna hade vinkat in mig i rätt gränd! :)

Så halvmaran räknar jag med att ni tar. Men frågan är om ni tar mitt på 10 000m under ALJ? Det är lite vassare. Brandons 14:38 indikerar att han har kapacitet. Vad satsar du på?

Kristian sa...

Är nyfiken...hur känns det i symfysen efter kortisonsprutan? Har det blivit någon förändring? Hur går du vidare? Ha det bra! /Kristian

Patrik Engström sa...

Kristian:

Sorry ingen förändring efter kortisonsprutan. Den sattes iofs i muskelfästet strax ovanför ljumsken och inte djupare ner mot bukpartiet ovan bäckenet. Ska försöka boka upp ett möte med en specialist i Göteborg för genomlys och eventuella andra ingrepp. Hur är det själv? Någon bättring?

Jag skrev ner lite om läget efter sprutan här:
http://patrik.familyengstrom.com/2010/08/skadelaget.html

Kristian sa...

Hej!
Nej, ingen förbättring. Känns mycket stelt och skumt i området (kanske helt enkelt för att jag inte gjort rörelser m.m. som jag brukar på 8 månader). Siktar på en röntgen och vill även försöka med en spruta (bara slippa det onda för ett par veckor vore guld värt). Jäkligt tråkigt att höra att inte sprutan fungerade för dig. Bara att bita ihop...Vi hörs!