2010-10-25

Prinsessa

Navet i hemmet - träningsrummet. Är cykeln snart ett minne blott?

Mamma Marika spenderade långhelgen tillsammans med sina kollegor i det varma och soliga Spanien medan jag och barnen blev kvar på hemmaplan. Lördagen bjöd på trevligt väder och jag och ungarna passade på att sticka ut till biblioteket och låna hem lite nya böcker att läsa. Därefter väntade lite träning i form av cykelintervaller innan vi begav oss vidare till farmor och farfar. Farfar hade som sagt tidigare i veckan uppdaterat sin ålder med ytterligare ett pinnhål och det firades med Farmors hemmagjorda yaknikku och prinsesstårta. Eftersom Venla befinner sig i en djup prinsessfas så tog han fasta lite extra på det där med prinesstårta och pressade i sig hela tre bitar (trots en gedigen middag strax innan) varvid hon sedan konstaterade på vägen hem att hon nu med största sannolikhet är prinsessa på riktigt. Om så är fallet kan jag inte låta bli att undra hur många tårtor Victoria pressat i sig genom åren?

Söndagen stavades regn med stora bokstäver och jag och ungarna tog det lite piano i hemmets trygga vrå innan vi stack till simskolan. Dessförinnan hade jag även hunnit med lite löpning som sakta men säkert går bättre och bättre. Frågan är om jag inte gjort mitt sista cykelintervallpass på ett tag nu? Jag är så himla pepp över detta men vill inte ta ut nåt i förskott. Skynda långsamt!

3 kommentarer:

LN sa...

Detta inlägg föder många frågor:

1) E d Venla, Oskar Löpband el trainern som är prinsessan?

2) Min taskiga syn får det till att Cannondalehojen heter "Fatty"?!

3) Hettar det alltid till mellan dig & Oskar genom att du har elementet på när ni dejtar?

4) Ser jag ett dammkorn som syns höger om Fatty?

5) Å sen när blev "yaknikku" din favvorätt?

/Konfunderad Coach

Patrik Engström sa...

Konfunderad Coach:
1. Venla är prinsessan. Alltid.
2. Gaffeln till cykeln heter Fatty och är special signerad till mig som är lätt flugvikt. Grejen är det att min rejser egentligen är en cyclocross och därför har em MB gaffel och MB bromsar, men jag har bytt till sliks.
3. Om vi säger så här. Källaren som normalt sett ska vara hemmets kalla vrå är ofta det varmaste stället. Alla mil på trainer och band har en positiv inverkan på tempen. Och elementet står då på noll.
4. Vet ej, men absolut längst till höger i bild skymtas kanten på den gula core-bore-bollen. Du vet den där som alla skadar sig på.
5. Yakinikku har nog varit med favvorätt så länge jag kan minnas. Eller menar du att det ska vara den där mozarellatårtan då beställde in i Treviso?

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
new balance shoes
jordan shoes
nike clothing
moncler outlet
fitflops clearance
nike shoes
coach outlet
louboutin shoes
pandora charms
adidas clothing