2010-10-11

Shopping och simning

Helgen gick i vinterns tecken. Det stundar kallare och mörkare tider varvid det var hög tid att uppgradera barnens vinterklädergarderob. Både lördagen och söndagen spenderades i åtskilliga klädbutiker på jakt efter jackor, byxor och skor som passade barnen och levde upp till deras önskemål. Till slut var dock jakten över och vi kunde med nöjda men trötta steg styra kursen hemåt och lite välbehövlig vila.

Utöver all shopping så tog vi även barnen till simhallen under lördagen där vi släppte ut dem på grönbete. Elias är så pass trygg i bassängen nu att man nästan vågar lämna honom själv. Alla längder i simskolan har verkligen gett resultat och jag är ärligt talat ganska orolig över att jag när en blivande simmare vid min barm. På söndag var det återigen dags att stifta bekantskap med kloret då Elias simskola. Framför allt ryggsimmet har blivit lite av grabbens specialitet och han verkligen rusar (kan man skriva så om simning?) fram i vattnet.

Nåväl, måste försöka ta ner honom på jorden. Simmare är som bekant uppe i gryningen för att dra ett par längder och som extremt morgontrött individ (och förälder) så är jag mycket tveksam om jag kommer upp i tid för att ta honom till träningen. Lika bra att fostra honom hårt med löpning på asfalt och band så den värsta rörelseabstinensen dämpas.

3 kommentarer:

Dunceor sa...

Eller förmå honom att satsa på triathlon så han kan cykla till sin tidiga morgonträning själv ;)

Patrik Engström sa...

Dunceor:
Haha, jo det kanske vore nåt. Fast jag vill ju helst att grabben piskar upp lite stygga tider på löparbanorna. ;)

chenlina sa...

christian louboutin sale
the north face jackets
michael kors outlet
polo ralph lauren
gucci handbags
rolex watches
abercrombie and fitch
abercrombie kids
vans store
michael kors outlet online
chenlina20170426