2010-11-22

Den gångna helgen

Helgen blev rätt lugn utan större inplanerade aktiviteter. Vi åkte ner med barnen till simhallen under lördagen och tiden rann iväg lite för mycket då jag efter matintag och matshopping inte hann bege mig till KTH-hallen under eftermiddagen då det var tänkt att jag och Swyzak (som varit funkis på Tömilen) skulle genomföra ett pass tillsammans. Det är mycket svårt att planera in exakta tider då man är ute och far med barnen så det var dessvärre bara att ringa Swyzak och ställa in. Nu lyckades karln hitta rätt på några andra klubbisar att sällskapa med så helt hängades blev han inte.

Träningen flöt på riktigt bra förra veckan med en totalmängd strax över 11 mil vilket jag lyckades skrapa ihop med en återhämtningsdag och inga dubbelpass. Buken blir fortfarande bättre och bättre och jag är snart uppe och nosar på de snittmängder jag hade innan skadan. Ska jag dock upp över 12 mil måste jag börja köra dubbelpass, skippa återhämtningsdagen och även slänga in ett långpass under helgen. Detta kombinerat med ännu tuffare intervallpass kommer som bekant att slita ännu mer på kroppen och i samråd med Coachen så växlar jag upp lugnt och successivt så kroppen hinner acklimatisera sig. Men det ska erkännas att så länge som kroppen svarar upp bra och tigger om mer intensitet så är det mäkta svårt att hålla i handbromsen och inte ge vika.

Inga kommentarer: