2010-11-12

Farväl Berlin

Det är dags att ta farväl av Berlin, TechEd och Microsoft. Det har varit en fullspäckad vecka med mycket intryck. Min kollega och jag har på kvällarna efter presentationerna haft många långa och givande diskussioner angående det som presenterats för oss. Tyvärr glömde jag kortläsaren till kameran hemma så jag ber att få återkomma med några bilder nästa vecka.

Igår hann vi med lite turistning genom Berlin. Vi tog en liten vända och kikade på de få delar av Berlinmuren som finns kvar (som monument). Därefter fortsatte vi till domkyrkan och Checkpoint Charlie. Det är ganska rått och ruggigt väder här men det är åtminstone helt snöfritt vilket jag uppskattar mycket.

Efter fyra dagars säsongsvila så sparkade jag igång benen imorse med ett distanspass över 16 km innan frukost. Jag styrde kosan genom Berlin och dess löpvänliga Tiergarten. Under passet fick jag även möjlighet att springa förbi Victory column (osäker på vad den kallas på svenska) och genom Brandenburger Tor. Mäktig känsla. Säsong 2011 kunde inte börja på ett bättre sätt.