2010-12-28

Julen 2010

Barnen gillar julafton. Mycket.

Så var den avklarad. Julen 2010. Klapparna inhandlades i god tid då vi insåg att ett eventuellt nersläpp av Alvar skulle resultera i stress och minskade möjligheter att köpa klappar till barnen. Så... Klapparna inhandlades och levererades således inslagna och presentabla till farmor och farfar där julen sedermera spenderades.

Varför fanns det inte Lego Star Wars när jag var liten?

Julaftonsmorgonen kröntes med ett lätt distanspass på bandet då det rasat ner mängder av nysnö som ingen haft hjärta eller energi att ploga bort. Sedan styrdes kosan till farmor och farfars boning där det serverades delikat julbord. Kort därefter fortsatte programmet med Kalle Ankas julafton på TV och sedan julklappsutdelning. Strax innan presenterna delades ut var barnen så exalterade att de praktiskt taget kunde självantända vilken sekund som helst.

Jo då, jag har varit snäll i år försäkrar Venla och får något frireligiöst i blicken.

Hur som helst så tog barnen en planenlig stor-slam med presenter. Till de saker som stack ut främst (om man tyder barnens reaktioner) så var det en Lego Star Wars AT-AT till Elias och en Snowracer åt Venla.

Farmor och Elias testar den nya sittsäcken Fatboy.

Medan barnen plöjde/byggde sina nya julklappar stack jag ut på ett andra distanspass i mina gamla barndoms kvarter. Snön yrde och nordanvinden sved i anletet och i mina hörlurar ekade Kents mästerepos VinterNoll2 på högsta volym.

En god jul.

AT-AT:en är färdigbyggd. Barnen stolta och nöjda.

6 kommentarer:

swyzak sa...

Episkt, så jeffla bra! Hade önskat att det där Star Wars legot fanns när jag var lite oxå, då hade jag självantänt så fort jag klev över tröskeln till en leksaksaffär...

F ö höll jag på att självantända själv imorse när den nya äppelpoden slumpade fram just nämnda Vinternoll2 under mitt distanspass till jobbet..!

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Jag måste erkänna att jag är så svag för Star Wars Lego att jag önskade mig en X-vinge själv av tomten. Nostalgivibbarna är totala. Känns även bra att jag säkrat upp flera år av Star Wars Lego i samband med lille Alvars födelse. ;)

Kul med den nya äppelpodden. Jag hoppas den faller dig i smaken. Och den visar ju upp sig från sin bästa sidan när den ångar på med VinterNoll2.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
pandora
ecco shoes
coach factory outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet
nike air huarache
manolo blahnik shoes
nike shoes for men
cheap nfl jerseys
nike shoes

5689 sa...

zzzzz2018.9.16
tory burch outlet
hugo boss
ugg outlet
ralph lauren uk
christian louboutin outlet
ultra boost 3.0
jordans
dsquared2
michael kors outlet
pandora charms

Unknown sa...

www0927
asics shoes
clarks outlet
pandora charms
fitflops clearance
golden goose
skechers shoes
ferragamo shoes
pandora charms
nike shoes
adidas clothing

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
christian louboutin shoes
coach handbags
air max 90
reebok outlet
fidget spinner
coach outlet
fitflops clearance
coach outlet
coach outlet
clarks shoes