2010-12-08

Version 3

Det är dags igen. För tredje gången. Trots att jag gått skadad merparten av säsongen 2010 så verkar åtminstone fortplantningsförmågan fungera som den ska. Resultatet av detta är att Mamma Marika har en liten bebis i magen och om storken håller sin tidplan så ska det bli leverans av Engström Version 3 i slutet av december. Både Elias och Venla har dock fötts aningen tidigare än beräknat leveransdatum så det är väl ingen högoddsare att Version 3 även den bli lite tidig.

Så, det blir en till vända med utebliven nattsömn, blöjbyten och allt det där. En sista show för publiken. Sedan räcker det nog. Ynglar jag av mig mer så måste hus och bil uppgraderas igen och det känns som om det räcker för ett tag.

Elias och Venla är båda två riktigt peppade. De ser fram emot att få ett till litet syskon även om Venla helst önskar att det blir en liten syster och Elias hoppas att det blir en bror. För min egen del så har jag ju faktiskt redan en av varje sort så jag kan ta det hela med ro. Däremot är jag väldigt nyfiken på hur det kommer bli med en till liten skrutt i familjen. Det blir ju en ny gruppdynamik, en till liten person som ska få plats och utrymme. Både Elias och Venla brukar vara väldigt nyfikna och intresserade av bebisar/småbarn så det jag ser fram emot främst är att se hur de kommer att reagera och bete sig när de får sällskap av ett eget litet syskon.

8 kommentarer:

swyzak sa...

Spänningen är olidlig... Fasiken va roligt! Den 24:e vore ju ett snyggt datum för storken att dyka upp...

Just meningen om sömnlösa nätter och sådär var inget jag gick loss på direkt iofs! =)

Frida sa...

Finns bara en sak att säga; phett, yo mannen ey najs shoo bre!

Staffan sa...

Stort grattis från en löpare på en lite långsammare nivå med två av varje sort och uppgraderad bil men ouppgraterat hus!

PS, lunchträning på jobbet är receptet på träning med en liten bebis hemma!

Dunceor sa...

Det bästa vore väl snarare om den dök upp i början på januari, störst och först av alla ;)

Lycka till säger jag till hela familjen!

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Jo det ska bli nedrans spännande. Fast den 24e känns lite jobbigt. Vill helst öppna klappar med barnen då istället för att hänga på BB... Och det där med nattsömn vill väljer jag aktivt att förtränga ett tag till.

Patrik Engström sa...

Frida:

Shoo breeeeeee!

Patrik Engström sa...

Staffan:

Tack för gratulationerna. Jo det lär bli en del lunchpass framföver. Jag brukar iofs anamma det konceptet utan liten bebis hemma. Framför allt under vintern. Om jag kör två pass under dagen vill jag helst köra det lite längre under lunchen för att få lite solljus. För mig betyder det mycket att komma ut och springa lite när det inte är mörkt.

Kör hårt med träningen! Jag håller koll på dig via din blogg!

Patrik Engström sa...

Dunceor:

Jo du har en poäng. Men jag tror att det kommer bil nersläpp i förtid. Så jag får väl helt enkelt välja att hoppas att ungen alltid får mosa på lite extra hårt för att hänga med sina nästan ett år äldre kamrater. Och när åldersskillnaden inte gör sig påmind så är den lite mer förberedd för ännu hårdare intervaller. #demonCoach