2011-01-22

Fredag och rekord

Fredag och helg stundar. Det räcker så för mig. Jag ser verkligen fram emot lite ledigt ett par dagar och ska försöka ladda batterierna lite extra. Jag har känt mig aningen piggare den här veckan jämfört med förra. Då var det verkligen tungt med att kombinera både familj, jobb och träning. Nu börjar jag sakteligen komma in i de lite nya rutinerna som vår nyaste familjemedlem skapat.

Alvar sover aningen bättre om nätterna nu och vi övriga i familjen börjar väl så sakta men säkert härdas lite. Det är märkligt hur snabbt man glömmer bort hur det är med ett litet spädbarn. Det är pyssel precis nästan hela dygnet. Men när han äntligen somnar i ens famn och man får en liten stund med lugn och ro endast ackompanjerad av hans andhämtning så är allting helt plötsligt perfekt.

Dagen förgylldes annars av Isabellah Anderssons fantastiska insats i Dubai Marathon där hon sprang in som trea på det nya svenska rekordet 2:23.41. En makalös insats och fortsätter hon utvecklas i den här takten som kan hon segla upp som en potential medaljkandidat i London OS 2012. Verkligen kul att se att hennes otroliga mängdträning ger resultat. Frågan är om hennes väg mot ännu snabbare tider på marathon nu ligger i att träna upp snabbheten och faktiskt kanske dra ner lite på mängden?