2011-01-17

Helg med halka

En lugn och skön helg är till ända. Jag var nedrans sliten under fredagen och passade därför på att försöka sova ut lite extra på lördag och söndag. Och det verkar som om det gav lite resultat. Kände mig klart piggare under helgen så det finns lite förhoppning om att man mäktar med den här veckan också.

Under söndagen hade jag stämt löpträff tillsammans med Konstapel Olsson och det är alltid lika trevligt. Långpass var aviserat och så långt (notera ordvalet) var allt ok. Dessvärre regnade det på ganska friskt under passet men det stod vi ut med. Det som däremot var klart jobbigare att hantera var ishalkan på gatorna som vi gled omkring på. Under vissa delar av passet hade det nästan varit bättre forcera terrängen med skridskor. Ett under att man inte slog sig fördärvad.

Hur som helst så var det kändistätt utmed löpspåren. Det var tydligen flera löpare som trotsade vädrets makter och satte sina liv på spel. Först ut så sprang vi på Anders Szalkai som var ute och rastade benen tillsammans med Team Stockholm marathon. Senare under passet ute på Norra Djurgården fick vi sällskap av Uralberg Uhris som även han var ute och halkade i det svåra föret. Nåväl, skrapade ihop lite drygt två timmars löpning och det kändes faktiskt riktigt bra. Förra veckan summerades upp till 14 mil med ett svagt stigande välbefinnande under senare delen. Blir intressant att se hur kroppen svarar upp med lite intervaller i början av den här veckan.

Inga kommentarer: