2011-01-18

Läxor och lunchlöp

Det är när man läser sånt här som hjärtat klappar lite extra.

På hemmafronten har Elias en gång i veckan lite läxor som han pysslar med. Det handlar mest om att skapa lite rutiner för hur man gör läxor och själva läxarbetet består mest i att svara på lite frågor och rita några lustiga figurer. Hur som helst så blev jag lite småstolt i själen då jag synade grabbens svar (se ovan). Det hade han kläckt ur sig helt på egen hand. Fortsätter han i den här goda stilen så måste jag nog belöna honom (och mig själv) med lite Star Wars Lego.

Gårdagen bjöd på ett riktigt trevlig lunchlöp från nya kontoret i Kista. Det visade sig att den gode 1:37-Bergman (aka Magnus Bergman) jobbar väldigt nära mig och vi hade därmed stämt träff under lunchen. Mycket trevligt sällskap och vi arbetade oss runt delar av Akalla, Sollentuna och sedan tillbaka till våra jobb via Silverdal och Helenelund. På sina ställen var det dessutom barmark vilket förhöjde både fart och stämning under passet. Verkligen inspirerande att få springa med Bergman och jag hoppas det blir flera lunchpass med karln framöver.