2011-02-09

Intervaller och packning

Busydag på schemat. Mycket att stå i på jobbet och inte blir det lugnare då jag väl styr kosan hemåt senare idag. Inledningsvis vankas det bandintervaller i något som faktiskt skulle kunna påminna lite om tusingar. Dessvärre står jag i onåd hos Coachen varvid han aldrig ger mig mina endorfinpass, det vill säga raka eller progressivt ökande tusingar utan lutning med rak eller fallande tid för pausjogg.

Idag är det således en ganska stygg uppvärmning under 30 minuter innan det ska springas 2x6 stycken tusingar alla kryddade med någon tilltufsad lutning. Vi får se hur det går, på de två senaste passen med backinslag har jag fått däng av bandet. Men det är bara att resa sig igen. Skam den som ger sig.

Efter kvällens intervallpass så ska resväskorna packas. Imorgon beger sig nämligen familjen upp till Ramundberget tillsammans med Mamma Marikas kollegor för en långhelg i skidbacken. Denna årliga resa är ett mycket uppskattat inslag och det ska faktiskt bli skönt att få njuta av lite fjällmiljö och låta barnen i alpin stil ta sig ner för bergen. Själv hoppas jag få några luckor att pressa distans och intervaller på hotellets spa där de, hör och häpna, faktiskt stoltserar med ett löpband.

Så de av Mamma Marikas kollegor som ännu inte redan betraktar mig som löp-psyko gör det garanterat då man sitter på bussen hem tillbaka till Stockholm.

3 kommentarer:

swyzak sa...

Forza löp-psykot...! Gör du inga alpina utfall själv? Inte ens ett åk eller två...?

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Jag gör några tama försök till alpina utfall men det ser nog för tokigt ut. Faktum är att jag visserligen kan ta mig ner förbackarna men med tanke på att fokus nu ligger på att få barnen att hantera skidorna så blir det liksom inte så mycket mer över.

qqq sa...

rolex replica watches
coach outlet store
jordan retro 11
cheap jordan shoes
ralph lauren outlet
cheap jerseys
michael kors outlet
jordan shoes
birkenstock sandals
kate spade handbags
170725yueqin