2011-02-09

Intervaller och packning

Busydag på schemat. Mycket att stå i på jobbet och inte blir det lugnare då jag väl styr kosan hemåt senare idag. Inledningsvis vankas det bandintervaller i något som faktiskt skulle kunna påminna lite om tusingar. Dessvärre står jag i onåd hos Coachen varvid han aldrig ger mig mina endorfinpass, det vill säga raka eller progressivt ökande tusingar utan lutning med rak eller fallande tid för pausjogg.

Idag är det således en ganska stygg uppvärmning under 30 minuter innan det ska springas 2x6 stycken tusingar alla kryddade med någon tilltufsad lutning. Vi får se hur det går, på de två senaste passen med backinslag har jag fått däng av bandet. Men det är bara att resa sig igen. Skam den som ger sig.

Efter kvällens intervallpass så ska resväskorna packas. Imorgon beger sig nämligen familjen upp till Ramundberget tillsammans med Mamma Marikas kollegor för en långhelg i skidbacken. Denna årliga resa är ett mycket uppskattat inslag och det ska faktiskt bli skönt att få njuta av lite fjällmiljö och låta barnen i alpin stil ta sig ner för bergen. Själv hoppas jag få några luckor att pressa distans och intervaller på hotellets spa där de, hör och häpna, faktiskt stoltserar med ett löpband.

Så de av Mamma Marikas kollegor som ännu inte redan betraktar mig som löp-psyko gör det garanterat då man sitter på bussen hem tillbaka till Stockholm.