2011-02-08

Intet nytt

Inte mycket att redogöra för dagen. Business as usual mestadels. Begav mig till jobbet med cykel och förbannade både en och två gånger vädrets makter för att det dels kommit nederbörd under natten och att denna nu hade frusit och skapat ett pansarhårt istäcke ovanför barmarken. Är det något som är direkt obehagligt så är det att cykla på blank/skrovlig is. Jag måste koncentrera mig totalt för att hålla mig kvar på sadeln och inte stå på öronen.

Under lunchen hade solen skitit upp och jag passade då på att sticka ut och rasta benen en sväng runt Akalla och Edsviken. Sedan efter det att dagen var klar på jobbet blev det en återbekantskap med cyklandet på isvägar varvid dagen avslutades med ett lättare distanspass. Denna gång förlade jag träningen till löpbandet. Shorts, lätta träningsskor och perfekt underlag och fäste.

Som jag längtar till vår och sommar.