2011-06-30

Ytterligare ett år äldre

Sommarvärmen bitar sig fast och håller i sig åtminstone dagen ut. Det gäller att passa på att njuta för sedan skvallrar väderleksrapporterna om en del regn. Igår var det dags för mig att återigen levla upp ytterligare en nivå vilket faktiskt innebär att jag nästa år kommer klassas som veteran i löpsammanhang. Hur som helst så kändes det varken bu eller blä att lägga på ett till år till samlingen. Jag känner mig fortfarande pigg och upplever mig som hälsosamt omogen. Och viktigast av alla, sug och motivation att grotta på med träning ihopp om att vässa ner persen på vissa distanser finns fortfarande kvar.

Nåväl, kvällen spenderades tillsammans med klubbkamraterna på Stockholm Stadion där klubben anordnade Sommarspelen. De yttre förutsättningarna var i det närmsta perfekta. Soligt och varmt under de inledande sprintttävlingarna och knappt någon vind alls. Senare under kvällen när det var dags för långloppen så hade solen sjunkit en aning och lite svalkande skugga täckte då löparbanorna. Själv jobbade jag som speaker tillsammans med Coach Lamas och Snusan och hade en riktigt trevlig sommarkväll.