2011-07-15

Besök i Västeråsland

Första dagen under semestern då regnet gjorde sig påmint. Barnen verkade inte bekymra sig nämnvärt över detta faktum utan fick istället avnjuta en film på förmiddagen.

Fortsatt molnigt och lite kylslaget under eftermiddagen då jag satte mig i bilen och begav mig till Västeråsland för lite uppsnäppad distans tillsammans med Västerås finest Swyzak. Trots att det gick rätt kass igår på intervallpasset så var benen inte så sänkta som jag fruktade. Tvärtom, i kombination med Swyzaks trevliga sällskap samt att vädret lättade upp så piggnade benen till lagom till start. Coachen hade skissat upp ett lite annorlunda distanspass som löd 10' uppvärmning och sedan 80' @4:00-fart. Sagt och gjort så hittade jag och Swyzak snabbt den tilltänkta farten efter uppvärmningen och höll den sedan rakt igenom passet som förlades mellan olika delar i Västerås. Trevlig runda med många fina inslag, en riktig räkmacka. Totalt blev passet knappt 23 km på 1:32 och snittfarten för den lite snabbare delen 3:58/km. Märkligt hur bra benen svarade upp idag och även snittpulsen höll sig på riktigt låg och fin nivå.

Och som en sann vän och klubbkamrat så bjussade Swyzak mig på det finaste man kan göra ett efter ett pass. Iskall Cola samt en generös bit Marabou daim-chocklad-kaka.

Life's good.

Inga kommentarer: