2011-08-08

Back in Town

Så är vi äntligen tillbaka i civilisationen (läs: Helsinki). Blåbärslandet har vi lämnat bakom oss och ersatt det med internetuppkoppling och tartanbana.

Mycket märkligt att komma tillbaka efter tio dagar utan någon som helst möjlighet att hålla sig uppdaterad om vad som sker i omvärlden. Jag förstår som bekant inte ett ord av vad de säger på tv-nyheterna och inte bättre blir det av att läsa nyhetstidningarna. Som ni säkert förstår fanns det en hel del att ta igen då jag igår kväll väl kunde koppla upp datorn.

Idag har vi inte gjort många knop på hemmafronten. Vi har packat upp en del och barnen har lekt tillsammans med sina kusiner. Jag själv går mest och tittar på träden. Det blåser nämligen en hel del och jag gör mitt bästa för att försöka vänta ut den ganska kraftiga och störande blåsten. Att se hur grenar och löv yr omkring på träden ger en bra indikation om hur mycket det blåser. Därav trädtittandet.

Det stundar alltså genrepspass inför SM och jag ska ut och äntligen få nöta lite tartanvarv. Skallen och kroppen är pepp och jag hoppas således på ett gott utfall på passet. Om det nu bara kunde blåsa lite mindre...

3 kommentarer: