2011-08-24

Busy day

Alla tre guldklimpar.

Igår var ytterligare en sådan där dag då det är aktiviteter som avlöser varandra från det ögonblick man slår upp ögonen på morgonen tills man stupar i säng.

Morgon:
Väcka, klä, mata barnen. Vidare transport till skola och dagis.

Förmiddag:
Matning av Minstingen därefter tupplur för honom. Under denna skönhetssömn körde jag 18 km på löpbandet i källaren. Dusch och ombyte, sedan förberedelse av kvällens middag. När Alvar vaknade var det lite lek och bus med honom.

Eftermiddag:
Hämtning av Venla och Elias på skola och dagis. Hem, mellanmål och sedan vidare med alla tre barnen till Elias fotbollsskola.

Kväll:
Hemtransport. Möter Frun i dörren. Lämnar över alla barn och tar mig vidare in till Stadion och Långlöparnas kväll där jag ska jobba som speaker.

Natt:
Hem efter tre fantastiska fullmatade 10000m-heat. Dusch, käk och lite slötittande på tv i soffan. Sedan säng och sömn.

Venla efter en av sina många utflykter i blåbärsskogen.

Några korta rader om Långlöparnas kväll. Det var svalt i luften och helt vindstilla. Bättre yttre förutsättningar går inte att få när det gäller att springa bantävling. Den tävlingsflitige Haben Idris vann a-heatet efter sololöpning hela loppet på 29:56.38. Inte långt bakom sprang den skotske landslagsorienteraren med det eleganta löpsteget Scott Fraser in på 30:15.63. Bakom honom var Oscar Majling steget före Anders Dahl. Just den sistnämnde gjorde ett otroligt lopp. Att som 47 åring göra 31:27.25 är helt enkelt fantastiskt och mindre än 6 sekunder från Kjell-Erik Ståhls svenska veteranrekord i M45-klassen.

Avslutar dagens post med lite bilder från Finlandsvistelsen. Har haft dem liggandes ett tag och tycker att det är ett bra tillfälle att publicera dem nu!