2011-10-26

Hemma bra men Japan bäst

Jag är tillbaka på svensk mark efter sex fantastiska och hektiska dagar i Jordanien. Jag har knappt hunnit packa upp väskorna innan man måste kasta tillbaka sinne och kropp till verkligenheten. Barnen returnerade i morse från Finlandslandet tillsammans med Mamma Marika och det var så otroligt skönt att krama om dem efter att ha varit åtskiljd från dem under resan. Att bara prata, gosa och mysa en stund med barnen innan det var vidare avfärd mot skola och dagis gav mig energi för resten av veckan.

Hur som helst så har bloggen blivit lite lidande under resan vilket kan förklaras med bristande Internet-uppkoppling samt väldigt pressat schema. Vi har rest genom stora delar av Jordanien och hunnit med en massa upplevelser samt konfererande. Jag ber att få återkomma med en mer detaljerad resebeskrivning om någon dag då jag hunnit samla alla tankar och intryck samt gått igenom den digra skörd av bilder som jag fotograderade.

I samband med att jag återvänt hem så har jag dessutom beslutat att säsongsvilan nu är över. Det är alltså dags att dra igång grundträningen inför kommande säsong. Känns riktigt bra och inspirerande!