2011-10-28

Rutiner

Säsongsvilan är över. Efter hemkomsten från Jordanien var kroppen utnärd efter lite löpning. Benen var utvilade och skallen sugen på att få nöta mil.

Sagt och gjort. Tillbaka till de lokala löpnejderna, tillbaka till vardagslivet och tillbaka till rutinerna. Jag gör ingen hemlighet av att jag gillar rutiner, de är nästan nödvändiga för att lyckas klämma in två pass om dagen. Så efter en knapp vecka på resande fot med många intryck och ett schema som skiljde sig från det vanliga kändes det skönt att få avverka de drygt 20 km om dagen som jag normalt plogar.

Jag tar det lite lugnt med kvaliteten den här veckan vilket innebär att det då totalt blir två veckor utan slitande intervaller. Jag kryddar dock upp tillvaron med att bara köra rena distanspass och ett långpass på söndag.

Hur som helst. Skönt att vara igång med löpningen igen. Fokus och sikte mot säsong 2012.