2011-10-31

Säsongsuppstart

En härlig helg är till ända. Efter det att jag spenderat delar av förra veckan i Jordanien så var det skönt att ha en lugn helg i hemmets trygga vrå. Lördagen bjöd på strålande väder. Egentligen hade jag tänkt köra två distanspass men eftersom vädret var så inbjudande och jag fick sällskap av Marika och Alvar på cykel och cykelstol så fick det bli ett långpass istället. Benen rullade på av sig själv och de 26 kilometerna snittades in på 4:04 vilket självklart var onödigt fort. Men jag kanske kan försvara det med att jag inte genomförde något kvalitetspass förra veckan. Hur som helst så skrapade jag ihop drygt elva mil på de fem dagar jag sprang vilket kändes som en bra men kontrollerad uppstart efter säsongsvilan.

På söndagen var det lite lek med barnen och donande i hemmet. Tavlor och lite annan pynt hängdes upp på väggarna i barnens rum. Sedan avslutades helgen med Elias tekniksim och lite lätt distans i Solnanejderna tillsammans med Coachen.

Dessvärre övergick vi också till vintertid under helgen. Mäkta deprimerande. Nu är det mörkt ute strax efter 16:00 och möjligheterna till att springa i dagsljus blir färre och färre. Hur som helst är jag tacksam så länge det inte kommer snö och is. Imorgon är det november och jag är tacksam för varenda dag som det är snöfritt före utomhus.