2011-11-04

Fredagsmys

Fredagen inleddes med en 10-månaderskontroll för Alvar och allt var bra. Karln växer och utvecklas enligt konstens alla regler. Därefter var det hemresa, ombyte och käk för att sedan tillsammans med Elias åka till spelmässan GameEx i Kista. Som jag tidigare delgett är jag ett stort fan av tv-spel och ser det som mitt ovillkorliga ansvar att leda in barnen i tv-spelens underbara värld.

Elias och jag strosa runt på mässgolvet men spenderade mest tid i Nintendos monter. Där fick både han och jag tillfälle att testa Nintendos kommande stortitlar inför julruschen: Zelda - Skyrim Sword, Super Mario 3D Land och Mario Kart 7. Alla spel höll hög klass och spelbegäret blev om möjligt ännu större. Nu är det bara att bita ihop i några veckor innan spelen släpps i butik. Lättare sagt än gjort.

Vad gäller träningen så skar jag för dagen ner den lite till bara ett distanspass. Jag har under de senaste dagarna känt mig lite hängig och anar en mindre infektion i kroppen, ingen feber men ändå lite nersatt allmänkänsla. Detta visade sig även tidigare under veckan då jag körde mitt första intervallpass sedan Hässelbyloppet för ungefär tre veckor sedan. Jag hade i förvirringen missuppfattat upplägget och tänkte vässa upp min anaeroba kapacitet istället för den aeroba kapaciteten. Sagt och gjort körde jag 10 tusingar i ökande fart från 3:10 ner till 3:02 med 45'' ståvila och var betydligt mer trött efter dessa än jag borde vara trots det långa uppehållet. Snitt- och maxpulsen var genomgående väldigt hög och jag tangerade nästan min högsta uppmätta maxpuls på sista intervallen. Nåväl, med det i åtanke så tog jag det lite lugnare idag för att kunna köra på som vanligt imorgon och sedan genomföra ett gott långpass på söndag med Unicorn-Linus runt Järvafältet.

Inga kommentarer: