2011-11-08

Fullspäckat schema

Idag vaknade jag upp utan den besvärande spänningshuvudvärken vilket självklart gjorde livet a lot lättare. Barnen till skola och dagis och sedan lite matning och lek med Alvar innan det var läggdags för honom. Efter det var det bara att stänga av skallen och hoppa upp på bandet och avverka 15 km i maklig takt.

Efter passet stod det lunch på programmet och därefter lite mer lek med Alvar. En stund senare hämtning av Elias och Venla på skola och dagis, hem och fixa mellanmål. Sedan var det dags för pass två och det kombinerade jag med lite matshopping. Således packades Alvar ner i babyjoggern varefter det blev lite lätt distans i vintermörkret där det blev lite stödmatinköp utmed vägen. Löpning tillbaka hem, lägga Alvar för en liten eftermiddags siesta, dusch och preppning av middagen. Tja, ett ganska fullspäckat schema och det underlättar som sagt ganska mycket om man inte är sänkt av någon spänningshuvudvärk.

Imorgon är det lite intervaller på programmet vilket jag ser fram emot. De senaste dagarna har jag bara rullat distans och långpass men nu hoppas jag att skallen medger lite löpning i snabbare fart.