2011-11-14

Intet nytt under helgen

Inget direkt speciellt att rapportera från helgen. Delar av lördagen spenderades med Marikas syster och hennes familj innan de returnerade tillbaka till Finlandslandet. Elias och Venla spenderade lördagskvällen hemma hos farmor och farfar så gottade till det ordentligt med både godis och chips. Lördagsmys med andra ord.

Jag och Mamma Marika fick det lite lugnare och kunde då fokusera på charmtrollet Alvar som nu befinner sig i en fas där han ömsom krypspringer, står upp och svajar lite. Något litet steg har han tagit men inte kanske något som kan klassas som gång. Men det kommer, Alvar ser väldigt motiverad ut. Tanken på att kunna ränna efter storebror och storasyster är nog rätt bra tändvätska för motivationen.

För min egen del rullade jag på med mängd under helgen efter veckans två tidigare intervallpass. Jag valde att ställa in ett backintervallpass på söndagen då jag fortfarande inte blivit helt kvitt den besvärande spänningshuvudvärken. Totalt sett resulterade veckan i lite drygt 14 mil och känslan är rätt bra i kroppen (förutom skallen). Rygg och ben verkar suga upp träningen utan att gnälla och det uppskattas självfallet.