2011-12-13

Luciafirande

Hektisk dag från ruta ett. Direkt på morgonen avverkades det första av två luciatåg (Elias skola). Sedan hem för att koka ihop lite gröt åt Alvar. Därefter blev jag avlöst av farfar som kom över och passade Alvar en stund. Jag passade då på att springa av en mil i det vackra vintervädret om man nu kan skriva det eftersom det är barmark och fem plusgrader.

Sedan hem, lunchtupplur för Alvar, snabb dusch, lunch och sedan direkt vidare till kiropraktorn för en lika nödvändig som efterlängtad behandling. Senst jag renoverade rygg och ben var veckan innan Lidingöloppet och sedan dess har jag pressat på ganska hårt med både mängd och kvalité.

Hem direkt efter behandlingen, ner packning av Alvar i barnvagn och vidare till luciatåg nummer två (Venlas dagis). Efter lite för många pepparkakor och lussebullar senare så bar det iväg hem. Medan Alvar sov en stund innan middag så avverkade jag dagens andra distanspass. Jag hann precis bli klar med det innan jag efter en snabb dusch kokade ihop kvällens middag.

Trött och sliten på kvällen men samtidigt lite nöjd över att alla dagens aktiviteter lyckades genomföras. Även fast men är pappaledig så tenderar man att vara så där lite lagom upptagen. Avslutade kvällen med lite välförtjänt filmtittande och bokläsande.