2011-12-06

Ny marathonskiss

Egentligen inte mycket att rapportera. Gårdagen inleddes med att jag hjälpte mor och far att inhandla en ny vardagsrum-tv. Att som teknikdriven son nu ha en sämre tv än sina föräldrar är så fruktansvärt förnedrande. Det borde ingen son behöva uppleva. Nu finslipar jag ny strategi om att inhandla ny tv hem till mig själv. Den vi har är ju redan två år och i praktiken lastgammal. Den måste nu ersättas med något ännu vassare, tunnare och framför allt större. Tv:n och löpbandet är ju trots allt hemmets i särklass viktigaste möbel. Enda hindret i min köpstrategi är Mamma Marika som säkert hittar en massa anledningar till att inte uppgradera. Typiskt. Erfarenhetsmässigt vet jag att det handlar det om att långsamt bryta ner motstånd och försvar. Tur att jag är uthållig.

Annars var det simskola för Venla igår och jag pallrade mig dit med alla barn. Mellan dessa arrangemang hann jag även rasta benen då jag avverkade två distanspass. På kvällen damp det ner en ny saftig marathonskiss signerad Coachen. Marathonträningen går nu in i fas två som syftar till att stärka den aeroba uthålligheten. Längre kvalitetspass ska avverkas fast i aningen långsammare tempo till skillnad mot den förra fasen som skulle förbättra den aeroba kapaciteten och som avslutades med Bore Cup. Skissen sträcker sig ungefär sju veckor framåt och ser verkligen intressant ut.

3 kommentarer: