2011-12-20

Tidigt julfirande

Det drar så sakteligen ihop sig för jul, bara några få dagar kvar nu. Jag ligger hyfsat bra till med alla klappinköp så det är ingen direkt stress vilket självklart känns skönt. Jul och nyår kommer att firas i Finlandslandet och vi beger oss dit redan nu på torsdag kväll. På grund av detta så är det inplanerat en liten alternativ minijulafton ikväll tillsammans med farmor och farfar. Vi käkar lite gott och öppnar några små presenter.

Under senare delen av kvällen är det sedan dags för mig att se på bio. Tillsammans med en kamrat ska jag se den nya Sherlock Holmes filmen. Den första var en riktigt positiv överraskning och är den andra bara i närheten så kommer jag säkert bli underhållen. Filmen är dessutom lite speciell på ett annat sätt. Det är den 120e filmen jag ser för året vilket har varit lite av ett mål för mig, alltså att snitta in tio filmer per månad, en var tredje dag. Även om snittet sjönk en aning under sommarmånaderna så har jag tagit igen det med råge under alla timmar jag stått på löpbandet nu i höst och vinter.