2012-01-24

Det här med bröst

Förmiddagen inleddes med vaccinering av Alvar och sedan hämtade jag ut mitt nya pass på polismyndigheten. Bäst att ha ett giltigt sådant då det under februari både stundar utlandsresor till Spanien och Japan.

Jag har nu genomfört två dagar med lugna distanspass för att låta kroppen vara ordentligt återhämtad till morgondagens klassiska dubbelblock. Dubbelblocken präglas av två saftiga pass där mängden totalt blir en ungefär en mara och där merparten av dessa kilometer plogas i höga farter. Jag har genomfört några sådana pass inför tidigare maror med gott utfall och hoppas även att kroppen svarar upp imorgon när det är skarpt läge.

Jag ber att få avsluta dagens bloggpost med en rolig(?) sak som Elias kläckte ur sig precis innan hans tekniksim igår:

Elias: Du pappa?
Patrik: Ja?
Elias: Det är lite konstigt det här med tjejer.
Patrik: Jasså, vaddå?
Elias: Jo, varför har egentligen tjejerna så där stora bröst?
Pappa Patrik ordentligt ställd. Nu gällde det att komma på någon vettig förklaring på kort tid.
Patrik: Tja du vet de behöver ha dem för att kunna mata bebisar.
Elias rynkade på ögonbrynen, uppenbarligen inte helt nöjd med min förklaring.
Elias: Ok, men måste brösten vara så stora för det?

Och ungefär här insåg jag att diskussionen inte skulle leda till något vettigt och jag fegade ur och skyndade istället på honom till simträningen. Som far ställs man ständigt inför nya utmaningar.

3 kommentarer:

swyzak sa...

Hahaha... ibland kan man lixxom inte förklara, då är det bäst att sopa det under mattan...

Patrik Engström sa...

Swyzak:
Nej man får liksom välja sina strider. Det här med bröst duckar jag tills grabben är mottaglig för det. Typ då han är runt 25.

LN sa...

Så Swyzze sopar bröst under mattan?