2012-01-09

Vardag

Det är måndag och jag är tillbaka hemma i vardagen igen. Lämning, hämtning på skola och dagis och sedan lite lek och mys med lille Alvar på hemmaplan. Då lillgrabben sover lunch och eftermiddag passar jag på att avverka dagens två distanspass. Alltså inte så mycket att orda om.

Blickar jag tillbaka på förra veckans träning så blev det återigen en bra träningsvecka med 163 km loggade på kontot. Det som stack ut en aning var att jag hann avverka tre pass på 30 km eller mer. Nöjd med att få ihop mängden under veckan då lördagen mer eller mindre gick bort på grund av hemresan. Under söndag körde jag veckans andra långpass, denna gick skissad till två timmar. Insprängda under detta pass var små korta tempoökningar enligt 4x(5x2') @3:20, PJ: 2', SPJ: 4'. Fartökningarna var bra att ha under passet då jag körde på band och därmed fick lite variationer i löpningen.

Inga kommentarer: