2012-02-06

Kalas

Helgen gick i kalasens tecken. Totalt fyra stycken blev det vilket får ses som ett svårslaget resultat. Både Elias och Venla var bjudna på kalas hos sina skol- och dagiskamrater på lördag och söndag. Utöver detta så passade vi även på att fira av farmor lite med japansk middag. Alltid uppskattat och mycket gott!

Vad gäller träningen så tog jag det väldigt lugnt under både lördag och söndag. Efter fredagens mangling över 37 km i hyfsat tempo så kom det direktiv från Coachen om att skära ner på mängden en aning. Ingen direkt ide att ploga på och jobba upp volymen nu under slutet av den maraspecifika fasen. Resultatet av detta blev två lätta distanspass under helgen och det positiva med det var att benen åtminstone kändes bra återhämtade och pigga.

Vad gäller Sevilla marathon så har jag i samråd med Coachen valt att fortsätta denna vecka med den ursprungliga skissen inför maran. Om jag inte fått något positivt besked om ärendet i frågan mot slutet av veckan så lägger jag ner formtoppningen och ska istället tillsammans med Coachen planera en ny träningsplan och strategi med förmodat primärt mål mot Stockholm Marathon.