2012-02-14

Kritik

Alla i familjen var hemma idag också. Visserligen är alla friska och krya nu men för att inte riskera att smitta ner några andra så fick det bli en lugn dag i hemmets trygga vrå. Jag passade på att sticka ut på eftermiddagen och rasta benen. Andra utomhuspasset på två dagar! Sån lyx är jag inte van vid då jag mer eller mindre stått fastklistrad på löpbandet under min pappalediga tid. Ute var det dock ganska bedrövligt före. Moddigt och tunglöpt på många ställen. Benen kändes lite vassare idag även om magen fortfarande är lite orolig. Märkligt nog rullade de 20 kilometer jag avverkade på överraskande snabbt. Så kändes det verkligen inte då jag mosade mig fram på modden.

Dagens snackis i löpsverige idag är annars den svidande kritik som den före detta landslagslöparen Johan Wallerstain på sin blogg riktar mot Ulf Friberg, ledare för svenska medel- och långdistanslandslaget. Kritiken är en uppföljning till den atrikel som publicerades i oktober förra året i Expressen där Wallerstein uttalade sig. Hans två senaste bloggposter (post 1, post 2) ger således hans kritik i artikeln mer substans och bör naturligtvis läsas och begrundas.