2012-02-15

Tillbaka

Tillbaka återigen fullt med träningen vilket innebär att jag även är tillbaka uppe på bandet. Barnen är återlämnade till skola och dagis och Frun har returnerat till jobbet. Även jag hade en del ärenden ute på stan idag. Först ett läkarbesök och sedan en bilbesiktning.

Måste erkänna att det är lite blandade känslor vid bilbesiktningen. En del av mig vill att bilen ska glida igenom utan strul och anmärkning så jag slipper onödiga och oförutsedda utgifter (finns det något tråkigare än att lägga ut pengar på bilreparationer?). En annan del av mig vill att bilen ska dödsförklaras och åka direkt till skroten så att jag (äntligen?) måste ta tag i saken och investera i en ny (fin, stilig och dyr?) bil. Bilen kan ju trots allt betraktas som en jättestor teknikpryl. Och jag gillar teknikprylar.

Men men, bilen passerade utan anmärkning och lika bra var väl det. Barnen härjar rätt hårt i den och bilen var senast i presentabelt skick för över tre år sedan. Nåväl, nu har de ytterligare ett år på sig att göra baksätet ännu mer hemmastatt.