2012-03-09

4x3km @(3:20/15/10), PJ: 3' @4:30

Igår var det dags för det första kvalitetspasset sedan hemkomsten från Japan. Kroppen har känts väldigt seg under de senaste dagarna. Framför allt på eftermiddagen då jag avverkat mitt andra pass så har jag känt mig väldigt trött och lite snurrig. Det hela beror säkert på den slitsamma hemresan samt jetlagen, Japan ligger åtta timmar före oss.

På programmet stod det fyra stycken 3000ingar där farten under varje sådan intervall skulle ökas per kilometer enligt 3:20, 3:15 och 3:10. Pausjoggen var satt till tre minuter i 4:30-fart. Detta kunde alltså skissas upp till 4x3km @(3:20/15/10), PJ: 3' @4:30. Jobbade mig igenom intervallerna med ganska jämn ansträngning även om jag mot slutet av varje kom upp en aning i puls. Då jag studerade pulsvärdena efter passet kunde jag konstatera att snittpulsen för intervallerna låg rätt, alltså aerob ansträngning. Maxpulsen var dock aningen högre än jag räknat med då den ökades mot slutet av varje intervall. Inget att hetsa upp sig för, det var nog bara jetlaggen som spelade kroppen ett spratt. Jag får fortsätta fokusera på sömn och återhämtning så gott det går och hoppas att kroppen är helt återställd till nästa intervallpass.

6 kommentarer:

Staffan sa...

Det där var ju nästan som mitt lunchpass frånsett de små detaljerna att jag:

- bara körde tre intervaller
- att farten rakt igenom var 3:45/km
- att jag körde långsam gåvila.

Snart är jag ifatt dig...haha...not!!

Patrik Engström sa...

Staffan:

Låter som ett härligt pass. Jag kör tolv stycken tusingar imorn. Gör du det också? ;)

Staffan sa...

In my dreams..ha ha. De skulle inte gå så fort i så fall. Näe, det blev 3 x 30s kräkningar P1' @ stillasittande istället...

chenlina sa...

ralph lauren outlet
salvatore ferragamo
louis vuitton outlet
giuseppe zanotti shoes
michael kors handbags
abercrombie and fitch
michael kors canada
hermes belt
louis vuitton uk
celine handbags
chenlina20170426

Unknown sa...

calvin klein jeans
coach outlet store online clearances
polo ralph lauren shirts
cheap jordans
adidas nmd xr1
adidas nmd white
burberry outlet
adidas originals shoes
coach factory outlet online
adidas yeezy boost 350 v2
2017.5.26chenlixiang

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
christian louboutin shoes
coach handbags
air max 90
reebok outlet
fidget spinner
coach outlet
fitflops clearance
coach outlet
coach outlet
clarks shoes