2012-03-22

Häsloläget

Jag blir inte kvitt förkylningen och ebola-hostan som jag dragit med sedan i måndags och börjar så smått misströsta lite. Till på köpet har jag också blivit sänkt av pollen-skiten i luften. Det senare stör inte så mycket och går med ganska enkla medel att medicinera bort. Värre är det med förkylningen och hostan.

Nåväl, det verkar trots allt svagt gå åt rätt håll och lyckas jag bara skaka bort dessa taskiga vibbar en aning så hoppas jag fortfarande på en start i Premiärmilen nu på söndag. Formen har på sistone varit väldigt bra och jag hade planerat en offensiv satsning från start i loppet. Nu med tanke på hälsoläget blir det nog till att revidera det upplägget till en lite mer försiktig öppning och sedan se hur kroppen svarar upp.

Kan inte låta bli att känna mig lite otursförföljd. Missade Sevilla Marathon på grund av konflikt mellan arrangören och det spanska friidrottsförbundet och nu dras jag med en lättare förkylning innan nästa 'debut'-lopp för säsongen 2012. Inte mycket att göra åt och jag är som sagt hellre sjuk nu än till Terräng-SM och framför allt Asics Stockholm Marathon senare i vår.