2012-03-13

Utomhuslöpning

Det vackra vårvädret verkar hålla i sig vilket självfallet uppskattas enormt. För min egen del är detta extra mycket uppskattat då jag fått möjlighet till utomhuslöpning nu fyra dagar på raken. Detta har inte skett sedan julledigheten i Finlandslandet. Under helgen fick jag till två utomhuspass och under måndag och tisdag har Farfar kommit över på lunchen och passat Alvar medan han sov vilket gjorde att jag hann sticka ut och rasta benen.

Utsvulten som jag är då jag väl kommit ut så har kilometerna rullat på väldigt lätt och ledigt. Istället för att avverka dubbelpass så har jag betat av +20 km i ett svep och snittat in dessa på cirka 4:00/km. Kanske onödigt fort men inspirationen att få komma ut och slippa bandet är stor och då är det lika bra att låta benen hållas.