2012-05-23

Tio dagar kvar

Exakt tio dagar kvar till maran och två viktiga nyckelpass som ska hinna avverkas denna vecka. Det första av dessa ska jag genomföra idag (onsdag) direkt efter jobbet vilket skapar en lite extra nerv så här nära på hemkomst. Bortsett från kvalitétspassen har jag nu slutat logga dubbelpass varje dag utan siktar istället på att genomföra ett vanligt distanspass per dag och hålla hyfsad kvalité på detta.

Skönt också att sommarvärmen verkar bestå ett litet tag till. Känslan att få springa i shorts och linne betyder som bekant oerhört mycket och lättar upp enormt. Andra fördelar med värmen är att man under transport av barn till eller från skola och dagis nu inte behöver lägga ner en halvtimme på att klä på dem med förstärkningsplagg utan helt enkelt kan nöja sig med en enkel tröja. Som stressad flerbarnsförälder är detta någonting som uppskattas mycket.

Nåväl, strax hemgång och sedan direkt ut på ett kvalitetspass som förhoppningsvis ger fler positiva vibbar och signaler. Sedan ska jag lyxa till det med Diablo 3-spelande ikväll efter det att barnen lagt sig. Blizzard visar återigen upp sin fingerkänsla vad gäller balansering av belöning och svårighetsgrad i sina spel och lyckas med vad som vid första anblick kan tyckas vara små medel få en att bli kraftigt beroende av att bara spela liiiiiite till.

Inga kommentarer: