2012-06-15

En fredag i hemmet

En dag hemma tillsammans med barnen. Skola och dagis har stängt till följd av en planeringsdag och det föll på min lott att stanna hemma denna gång. Inte mig emot, det har varit en nedrans slitig vecka med massor av sidoaktiviteter som ruckat på rutinerna vilket fått till följd att det varit svårt att få lite luckor för löpningen. Än håller jag ihop schemat men det har varit lite meck vilket så klart förstärkts av all den härliga EM-fotbollen på tv som jag inte vill missa.

Strax väntar det första intervallpasset sedan Stockholm Marathon. Alvar har precis tagit en lunchtupplur och jag räknar kallt med att ha cirka 90 minuter på mig att avverka lite snabba saker på bandet innan han vaknar till. Det ska bli lite intressant att se hur den lite slitna kroppen reagerar på att pressa på i lite högre farter. Återkommer med rapport nästa vecka.

Inga kommentarer: