2012-06-13

Sommaravslutningar

Extremt busy-schema denna vecka. Först ut var den årliga sommarkonferensen tillsammans med jobbet. I år var den förlagd till Fågelbrohus ute på Värmdö och spenderades med trevliga diskussionspunkter, kollegor och god mat. Under senare delen av eftermiddagen var det lite cykelorientering och sedan fick jag loss en dryg timme vilket så klart ägnades åt löpning. Härjade runt runt runt på små grusvägar mellan hålen på en golfbana och fick tillslut ihop min distans även om det blev lite klent med variation och en hel del höjdmeter.

Senare under kvällen var det lite firande av våra anställda som jobbat av lite år i företaget. Märkligt nog blev mitt namn uppropat då det visade sig att jag tydligen varit en lojal och trogen anställd i tio år och belönades med en flaska skumpa. Det är vid sådana här tillfällen man känner att tiden går och att man kanske inte längre är en ungdom längre. Hur som helst så trivs jag mäkta bra med mina kollegor och arbetsuppgifter (IT-konsult) och jag tuffar nog på vidare inom företaget. Kände mig lite stolt över dessa insamlade år ända tills en annan kollega ropades upp och uppmärksammades över att han jobbat 25 (!) år inom företaget. Det mina damer och herrar är en ansenlig tid.

Idag (onsdag) är det också en tight dag. Tre (!) skol/dagisavslutningar ska bevakas och närvaras vid. Utöver detta en rad möten på jobbet och sedan ska jag hinna med dubbla pass. Extremt svårt att få till allt men med lite meck ska det nog gå. Gäller bara att stänga av skallen och tuta och köra tills man får dråsa ner i tv-soffan ikväll och avnjuta lite EM-fotboll.

Inga kommentarer: