2012-07-27

Värmen består

Egentligen inte mycket att tillägga. Dagarna flyter på här i Finland och vädret är fortsatt fantastiskt bra. Lika bra att försöka njuta så mycket som möjligt av det. Idag under dagens distanspass när värmen var som svårast och solen skoningslöst pressade på så började jag längta efter lite skugga och svalka. Kanske rent av lite svalare väder? Men icke, helt plötsligt kom jag och tänka på mörker, vinter och kyla. Is, modd och skit. Inget som direkt höjer peppet, vinterperioden är verkligen ingen hit. Så med dessa tankar valde jag att istället njuta av den höga värmen passet ut. Som jag brukar säga: Hellre varmt än kallt.

Avslutningsvis vill jag passa på att rekommendera den fantastiska dokumentären om den smärta och de skador elitidrottare allt oftare drabbas av. "Elitidrott är ingen friskvård."
Medaljens pris »

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk dokumentär? Håller snarare med Croneman.

http://www.dn.se/sport/croneman-det-ar-jobbigt-att-vara-underskoterska-ocksa

Patrik Engström sa...

Anonym:

Läste faktiskt artikeln innan jag såg dokumentären. Och det enda jag tyckte hans artikel skriker ut är följande: CRONEMAN HAR ALDRIG IDROTTAT ELLER MOTIONERAT I HELA SITT LIV!

Faktum är att jag tror han tycker det är jobbigt att bara resa sig ur hans kontorsstol på jobbet. Inte så konstigt att han ser ut som ett frågetecken efter dokumentären.

För min egen del tyckte jag det var en bra och intressant dokumentär. Ytterst sällan får man se hur idrottare tränar dag efter dag eller vilka uppoffringar de tvingas göra. Visst har våra toppfriiidrottare en hel del dollares på sina konton. Men de är säkerligen bara små pyttesummor om vi jämför med våra fotbolls- och ishockeystjärnor. Och de tror jag inte ens tränar hälften så hårt.

Eller som Björn Ferry sa efter en av sina backintervaller: "Zlatan skulle säkert betala en veckolön för att slippa ett sånt här pass."

raybanoutlet001 sa...

ugg outlet
ugg outlet
cheap basketball shoes
true religion outlet
nike store
adidas nmd
gucci sito ufficiale
ugg boots
longchamp handbags
ray ban sunglasses

Unknown sa...

michael kors outlet
adidas superstar
fitflops
cheap jordans
air max 90
timberland shoes
michael kors handbags
lacoste outlet
fitflops sale clearance
nike roshe run

520abc sa...

0622jejebasketball shoes
pandora jewelry
prada shoes
canada goose outlet
canada goose outlet
golden goose shoes
fitflops sale clearance
adidas yeezy
manolo blahnik outlet
golden goose sneakers