2012-08-22

4x(1000m/400m)

Inte mycket tid kvar att vinka på nu innan SM på fredag vid Stockholm Stadion. Startfältet ser otroligt tufft ut vilket självklart både är inspirerande och skapar en extra nerv. Jag ber att få återkomma med en analys av startfältet till morgondagens bloggpost.

Igår genomförde jag mitt sista intervallpass innan loppet på fredag. Ingen ide att slita sig fördärvad med tanke på att det bara är några dagar kvar tills dess samt att kroppen fick sig en ordentlig genomkörare utmed Söders gator under lördagkvällen.

Skissen från Coachen var 4x(1000m/400m) med generös pausjogg. Benen kändes inledningsvis lite sega men efter att jag påbörjat intervallerna rättade de snällt in sig i ledet och levererade riktigt fina tider kombinerat med bra pulsvärden. Nu gäller det bara att lätta och fokusera fram till tävlingen. Under dagen ska jag besöka Kiropraktor Salov som ska få serva ben och rygg så de är i bra skick.

5 kommentarer:

Staffan sa...

Fråga ang något helt annat.

Jag vet ju att du också springer i Asics Tarther på längre tävlingar. Har du fått uppföljaren från Asics att prova, dvs modellen efter den gröna som är blå i färgen!

Många som testat den verkar tycka att den nyare versionen förlorat i löpkänsla och är mer uppbyggd och det vore synd på en sådan fin sko!

Lycka till på SM!

Patrik Engström sa...

Staffan:

Jag har faktiskt inte testat den blåa Tarther än då jag fortfarande har två par gröna som duger. Jag blir dock lite orolig över att du nämner med försämrad löpkänsla i den nya modellen. Det skulle verkligen vara synd då den tidigare kombinerade bra vikt med löpkänsla.

Hör av dig om dina åsikter om du vågar införskaffa ett par. ;)

Martin sa...

Prova en osteopat istället för en knäckare!

Staffan sa...

Absolut, det ska jag göra men jag har förhoppningsvis många sköna mil kvar i mina gröna då jag använt dem ganska sparsamt. Hörde förresten att reade dem för en femhundring på Löplabbet Race, kanske läge att kolla in det om jag kommer in till stan snart...

Gamer sa...

Blir det nåt GW2 då? Ser sjukt bra ut:

http://www.mmo-champion.com/threads/1058358-Guild-Wars-2-Mass-info-for-the-uninitiated.-READ-ME