2012-08-09

Hemma

Efter drygt två veckor på finsk mark är vi nu tillbaka i Sverige. De sista dagarna av semestern lider mot sitt slut vilket naturligtvis svider lite. Tiden i Finland var lugn och skön som sig bör. Vi hann med att träffa släkt och vänner samt helt enkelt bara koppla av. Vädret var nästan enbart bra till skillnad från inledningen av semestern då det mest regnade och var mulet.

Dagen innan vi åkte hem kom även farmor och farfar över till Finland och tillsammans shoppade vi lite i Helsinki och besökte Sealife.

För min egen del har jag nu fortsatt skära ner lite på träningsintensiteten då det stundar den del tävlingar framöver. Redan ikväll sätter det igång med 25 tartanvarv på Stockholm Stadion under Långlöparnas kväll. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför den tävlingen men det ska bli intressant att se hur kroppen absorberat träningen under sommaren samt den lite mar baninriktade fokuseringen. Motståndet under kvällens tävling är dessutom inspirerande och förhoppningsvis kan vi bli en del som kan sporra varandra mot goda tider.