2012-08-17

Konferens och morgonjogg

De två senaste dagarna har spenderats på Såstaholms hotell där jag tillsammans med ett gäng kollegor från koncernens olika företag varit på en form av ledarutbildning. Härlig miljö och mycket drivna och trevliga deltagare gjorde konferensen väldigt givande och innehållsrik.

Eftersom gårdagen bjöd på intensivt konfererande så var ottan enda tillfället för mig att hinna rasta benen en aning. Jag är som ni kanske vet inte direkt pepp för dessa morgonjoggar men nöden har ingen lag och därför var jag ute och försökte mana på benen att rulla runt fast timmen var (för?) tidig. Det blev en lugn och fin runda runt Täby Kyrkby omgiven av morgondimma.

Imorgon är det återdags att bränna av tio kilometer runt Söder då det vankas Midnattsloppet. Veckans tidigare intervallpass tillsammans med 1:37-Bergman gav mersmak och jag hoppas således på en bra genomkörare. Framför allt hoppas jag kunna hålla uppe ett bra tempo den avslutande hälften på loppet som är hårt kuperad, något som brukar passa mig ganska bra. Idag tar jag en välförtjänt(?) vilodag och kryddar upp den lite extra med DN-galan på Stockholm Stadion senare under kvällen.

3 kommentarer:

El Guerrouj (sub 25) sa...

Inte vilodag om du ser på andra, mental träning.

Johan B sa...

Du har säkert stenkoll på det men vill ändå påpeka att backen upp mot Sofia kyrka kommer redan innan 5km-splitten. Tror det är tidigare än det var innan 2011.

Patrik Engström sa...

Johan B:

Jo det har jag koll på. Min poäng var att andra halvan totalt sett är klart tuffare än den första. Håll i handbromsen lite i början!