2012-09-12

Låret

I måndags var jag förbi Kiropraktorn som bände och meckade med rygg och ben. Baksida lår hade under ett par dagar känts bättre men jag ville först kontrollera saken med Kiropraktorn innan jag vågade på mig ett testlöp.

Kiropraktorn gav mig tillstånd att testspringa och följaktligen pep jag iväg på en kortare runda under måndagskvällen. Tyvärr började låret ömma efter ett par kilometer och jag vågade inte belasta det mer med risk att förvärra skadan ytterligare och tog mig då snabbt tillbaka till hemmet och brände av lite cykelmil på trainern istället. Lite frustrerande med låret som inte vill läka ihop. Under mina år som löpare har jag haft väldigt få problem med hamstringsskador och har därför sämre uppfattning om hur lång tid det tar att bli hel samt hur och när man kan börja belasta låret.

Nu har jag mer eller mindre suttit uppe på cykelhelvetet i en vecka och som det känns nu så lär det bli mestadels cykel den här veckan också. Till på köpet närmar sig Lidingöloppet med stormsteg så jag får se hur jag gör med det loppet. Säsongen har varit lång och det börjar snart bli dags för en liten säsongsbrejk. Faktum är att jag var toppad och redo för Sevilla Marathon redan i februari och sedan har det mest rullat på med fullt fokus på kommande tävlingar. Kvar på säsongen är förutom Lidingöloppet och Hässelbyloppet och jag hoppas som sagt kunna avsluta säsongen i god stil. Men först måste som sagt låret bli friskt. En sak i taget.

1 kommentar:

Unknown sa...

Watches are undoubtedly one of the rolex submariner replica best rulers to measure a man taste. Apart from the replica watches sale wedding ring, watches may be the most acceptable jewelry for rado replica men. Choosing a delicate watch is rolex replica uk understandable for a successful man. For those who really love the watch, there is a kind of almost totem like devotion to the watch. The steadiness, fortitude and punctuality of a man can be reflected in the movement of time. The gentleman introverted character and unique aesthetic taste through the appearance of out, they also know how to deepen the connotation of replica watches uk accumulation, personal charm, reading, travel, or focus on loving personal hobbies, rich inner time after precipitation given the attractive appearance out of the ordinary man.