2012-09-21

Nostalgirundor

De senaste dagarna har jag tillbringat ute i Sundbyberg där jag nu sitter på ett projekt ute hos en kund. En liten förändring i de dagliga rutinerna vilket så klart tär och sliter lite på livet. Eftersom jag innan detta satt inne på jobbets huvudkontor i Kista så hade jag mindre än tre kilometer dit vilket var en räkmacka att inleda morgonen med på cykel. Den nya arbetsplatsen i Sundbyberg innebär lite längre resväg och för att inte sänka kroppen totalt med distans t&r med cykel samt två löppass per dag så tragglar jag nu bil fram och tillbaka till jobbet. Självklart i massor av irriterande bilköer.

Det positiva med denna förändring är att jag nu under luncherna har möjlighet att avverka mina gamla hederliga löprundor i området kring Kungsholmen, Ulvsunda och Alvik. Vi bodde tidigare i Bromma och jag har massor av fina rundor i dessa områden. Måste erkänna att jag blev lite förvånad över hur nostalgisk jag blev då jag sprang runt i dessa områden och tänkte på allt som skett inom löpningen och familjen under alla dessa år. Ibland vill man liksom bara stanna tiden.