2012-10-25

Mycket att stå i

Mycket att stå i nu på jobbet. Slits mellan en hel del olika åttaganden vilket gör att det blir ett fasligt hoppande mellan saker och ting. Lite lugn och ro med fokus på en sak i taget vore just nu toppen.

Hur som helst så är det lite extra brått att färdigställa vissa saker då jag de två kommande veckorna har en minisemester planerad till Thailandslandet. Jag har inte tänkt så mycket på denna resa då det varit fullt fokus på löpningen och jobbet men nu har resfebern så smått börjat bubbla upp till ytan. Eftersom det yr snö utanför huset just nu så är tanken på sol och värme nu ganska lockade och jag ser så klart fram emot resan. Till på köpet har jag lagt in minst en hel veckas vila från löpningen vilket gör att jag kan njuta lite extra av semestern då jag inte behöver fundera på var och hur jag ska hinna träna. Semestrar är annars ganska svåra att planera in träning på då man ofta har ett lite flytande schema och förflyttar sig runt om mellan olika orter. Struktur och rutin är a och o för att lyckas klämma in passen (åtminstone för mig). Men som sagt, tre dagar och sju mils träning återstår innan säsongsvila. Bara att fokusera och köra in i kaklet!