2012-11-22

Puls

Foten blir sakta men säkert bättre. Jag måste erkänna att jag är frestad att pipa ut och testa foten med lite löpbelastning men försöker hålla mig i skinnet och ge den några extra dagars återhämtning istället. Hellre några dagar på cykeln nu i november än sabbade förberedelser närmare inpå Tokyo Marathon.

Jag har avverkat några fler distanspass på trainern och ett till intervallpass som fick klämmas in lite hastigt och lustigt på en testcykel i jobbets gym. Jag kokade ihop en skiss som osade tusingar som då så klart blev 10x3' P: 30''. Alltså tio stycken intervaller i tre minuter så hårt jag orkade och sedan 30 sekunders paus. Skillnaden mot detta pass var att jag direkt från början fick upp pulsen. Faktum var att jag snittade in min första intervall högre än jag gjorde på den avslutande intervallen under onsdagens intervallpass. Jag var initialt lite orolig över att jag öppnat på tok för hårt men lyckades faktiskt bita i och svagt öka både snitt- och maxpuls under de återstående nio intervallerna. Märkligt det där med snittpulsen på cykel, den kan verkligen bete sig slumpartat. Visst är jag en betydligt svagare cyklist men jag tycker ändå att jag tar ut mig hyfsat under de hårda passen. Men skillnaden mot löpintervallerna är att dessa inte varierar lika mycket både vad gäller snitt- och maxpulsvärden. Men så är jag dels en bättre löpare än cyklist och betydligt mer trygg och van vad gäller ansträngningsgraden på löpintervaller.

4 kommentarer:

Fredrik sa...

SM i duathlon 25:e maj i Knivsta Patrik. Perfekt genomkörare inför Sthlm Marathon veckan efter...

Patrik Engström sa...

Fredrik:

Haha, ja det vore nåt. Kanske skulle kunna jaga dig i fem minuter innan du lämnar mig åt mitt bistra öde! :)

Men ska jag vara ärlig är det nog inte så klokt att maxa ut sig en vecka innan Stockholm marathon. Genomför då några av de sista lite hårdare passen för att sedan lätta ordentligt de sista dagarna innan loppet.

Men Knivtsa alltså? Nära och bra, kanske kommer jag dig och skriker mig hes när du tar hem guldet. Ok?

Tag hand om dig så hörs vi framöver!

chenlina sa...

chenlina20151126
ugg boots
cheap uggs for sale
ed hardy clothing
ugg sale
nike roshe run women
coach factory outlet
coach factory outlet
cheap uggs
louis vuitton handbags
coach factory outlet online
michael kors outlet
uggs for men
prada handbags
cheap uggs
burberry outlet
cheap uggs
gucci shoes
michael kors outlet online
uggs on sale
uggs outlet
nike air max
abercrombie kids
uggs outlet
michael kors outlet
nike free runs
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
adidas originals
michael kors outlet online
abercrombie kids
nike trainers uk
air max 90
lebron 11
canada goose outlet
timberland outlet
air max uk
toms shoes
adidas uk
as

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
kate spade outlet online
giuseppe zanotti
houston texans jerseys
christian louboutin shoes
mulberry handbags
ray ban eyeglasses
colts jerseys
arizona cardinals jerseys