2012-11-14

Rutiner

Tillbaka på svenskmark vilket känns både skönt och lite vemodigt. Det var gott i Thailandslandet. Gott men svårlöpt. Här på hemmaplan är det fortfarande torrt och fint ute på vägarna samt att temperaturen är härligt svalkande. I takt med att jetlaggen sakta men säkert lämnar kroppen så har jag nu acklimatiserat mig på det gamla hederliga upplägget med dubbelpass och en dagsmängd på 20 km. Jag är fortfarande lite sliten och trött i kroppen på grund av resan men planen är att inom kort dra igång träningen på allvar mot Tokyo marathon vilket innebär att det också ska köras kvalité i form av intervaller och snabbdistanser.

6 kommentarer:

Staffan sa...

Eftersom jag läst att du inte gillar morgonpass så gissar jag att i princip alltid kör combon lunchpass+ett kvällspass vilket också ger mer tid för familjen? Eller händer det att du kör två pass eftermiddag/kväll på vardagarna?

Patrik Engström sa...

Staffan:

Nej du har helt rätt. Jag är inte så förtjust i morgonpass. Kroppen är inte alls så uppvärmd som den borde vara med följden att det går långsammare och med högre puls. Känns så där.

Jag kör ett lunchpass på cirka 14-15 km följt av ett kortdistanspass på kvällen. Har jag lite flyt lyckas jag klämma in det innan middagen annars väntar jag och kör senare efter det att vi lagt barnen.

Är det intervaller eller långpass så är det så klart lite andra rutiner som gäller.

Anonym sa...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#18876]lasix without prescription[/url] - cheap generic lasix , http://buyonlinelasixone.com/#8977 buy cheap lasix

Anonym sa...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#18195]accutane no prescription[/url] - accutane no prescription , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#8740 buy accutane online

Unknown sa...

www0504prada shoes
chicago blackhawks jerseys
ferragamo outlet
hermes belt
rolex watches
ugg boots
rolex watches for sale
air huarache
louis vuitton outlet
suns jerseys

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
chrome hearts
green bay packers jerseys
polo ralph lauren
lacoste outlet
ralph lauren uk
nike requin
polo homme pas chère
cheap nike shoes
yeezy
ralph lauren uk