2012-11-29

Vinter

Vill ägna dagens post till att tacka för de kommentarer och pepp jag fått rörande min fotfan. Jag har fortfarande ganska ont och får därför blanda upp löpningen nu med lite cykel. Lätt distans löpandes på band och sedan intervallande på cykelhelvetet. Fan, inte riktigt så här jag hade velat starta säsong-2013 och uppladdningen till Tokyo marathon. Än är det ingen ko på isen men tiden rinner snabbt iväg och jag hoppas verkligen komma till rätta med det här.

I början på nästa vecka har jag bokat upp en tid med mäster-kiropraktorn Salov. En trevlig herre men vassa nypor. Man lider och grinar en skvätt på hans massage/operations-bänk men allt som ofta är detta av godo då kroppen får sig en välbehövlig översikt och service hos honom.

Annars får man väl tyvärr konstatera att vintern nu är här på riktigt allvar. Vi fick nästan hela november utan is och snö men nu är skiten här och ligger som en härlig iskana på vägarna utanför. Frågan är när man får springa smärtfritt på vägar som är fria från grus, is och snö?