2012-12-21

God jul!

God jul önskar familjen Engström!

Några få dagar kvar till julafton och jag har egentligen inte särskilt mycket mer att tillägga innan julmat ska intas, klappar öppnas och julfrid infinna sig. Jag vill, med barnens hjälp, passa på att önska er alla en riktigt god jul. Tag hand om er!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan Patrik!
Tänkte ge dig en liten heads-up angående din Wii U som du köpt till din familj. Jag fick en i början av december. Det går inte att spela direkt när du tar upp din konsol ur paketet, utan du måste konfigurera WiFi, uppdatera programvaran och om du planerar att köpa spel online, tar det en bra stund för att ladda ner dem. Jag fick en bas-variant med 8Gb-minne. I den ingår inga spel. Innan jag kunde ladda ner mitt första större spel var jag tvungen att ansluta en extern hårddisk för att spara spelet på. Hårddisken måste formateras i ett speciellt format, så du kan inte använda samma till datorn, utan att göra en partitioning. För att sammanfatta så är det krångligt och det tar ganska mycket tid innan du kan börja spela. Vill du spela på julafton måste du förbereda i helgen! Hoppas att det blir bra för dig, vänliga hälsningar /Martin

Anonym sa...

God Jul Patrik, kan inte riktigt släppa att den där gynnaren längst till höger skinnade mig i Monopol i somars... Hälsa din fantastiska familj och ta hand om er! God Jul!

Patrik Engström sa...

Martin:

Tack Martin för heads up och omtanken! Som inbiten spelare följde jag lanseringen av Wii U i USA veckan innan den kom till Sverige och Europa. Jag läste om allt strul med mjukvaran och dess tjänster som inte var färdig då maskinerna började produceras.

Jag var således medveten om att jag skulle behöva uppgradera konsolen om det ska bli spela av på julafton. Förra helgen tog jag mig samman och öppnade hela kartongen med konsolen typ med pincett. Sedan konfigurerade jag wifi och uppgradera hela paketet. När allt var klart krävdes det en enorm viljeansträngning (kan liknas vid hur jag behövde ta i tu med mig själv sista milen under Stockholm marathon i år) för att inte plugga in Mario och spela hela natten.

Vilket för mig in på spelen. Jag köpte premium-varianten mest för att jag var trött på det vita sedan Wii. Med den fick jag med Nintendo Land som jag tror kommer passa bra att spela tillsammans med familjen. Samtidigt som jag köpte den inhandlade jag även Mario och Black Ops 2. Mass Effekt 3 fick jag även med på köpet trots att jag redan spelat det på PS3. Ser extremt mycket fram emot att spela med barnen imorgon kväll!

God jul på dig!

Patrik Engström sa...

Martin:

Om du inte redan känner till det så kan jag informera dig om att det under mellandagarna kommer en ny uppdatering från Nintendo som bland annat kommer åtgärda de ganska långa laddningstiderna då man växlar mellan olika kanaler/tjänster.

Patrik Engström sa...

Swyzak:

God jul på dig själv Johan! Grymt impad av din cykelpress! Låt oss hoppas 2013 blir ett fantastiskt löp- och cykelår.

Och angående Monopol-incidenten i somras så får du skatta dig lycklig över att det var Elias som stod för den och inte minstingen Alvar! :)

Hälsa familjen och jag kräver mer eller mindre bilder på Star Wars-Legot på din blogg!

Unknown sa...

Tack detsamma Patrik, och tack för ännu ett år med fina blogginlägg. Härlig mix mellan brutala intervallpass och barnens upptåg och utveckling.

Du hör väl av dig till din cykelsponsor om du behöver något nu medan foten strular, skrik till bara! Själv är jag just nu på långläger på Tenerifa fram till ca 15 februari, men behöver du något kan jag lösa det ändå.

Vill även tipsa om att du fått ett speciellt omnämnande och även ett nytt nick på bloggen på mantrasport.se

//Fredrik
Mantra Sport