2012-12-04

Kiropraktorbesök

Kylan fortsätter hålla oss i ett järnhårt grepp. Visst, lite mysigt såhär inpå juletider med lite snölandskap men efter nyår tycker jag det borde bli barmark och plusgrader. Gärna ett par extra soltimmar per dag också om jag ändå håller på att skriva en önskelista till tomten.

Idag besökte jag kiropraktorn Salov med sina hårda men känsliga fingrar. I vanlig ordning fick ryggen sig en genomgång samt ben. Efter det flyttades fokus till min onda fot som han sedan masserade, ryckte och meckade med. Hans utlåtande var positivt. Foten var säkert irriterad och hade fått sig en överansträngning. De mjuka delarna kändes dock ok men ett teoretiskt orosmoment kunde vara skelettet som kanske fått sig en (ny) törn. Redan efter Stockholm Marathon var foten irriterad men då hade jag ingen stressfraktur. Skadan jag har nu är på samma ställe och kan om jag har otur påverkat skelettet ytterligare. Någon röntgen eller MR har jag dock ännu inte inplanerad och hoppas så klart göra någon sådan. Om allt känns bra i foten ska jag testa att belasta den lite lätt med löpning så får jag se hur status är förtillfället. Känns det kass blir det mer tid uppe på cykelsadeln.