2012-12-28

MR-besked

Dagen inleddes med två glädjande besked. Först ut var status i kroppen efter influensan. Kroppen klart piggare idag och muskelvärken borta. Skönt med en sådan influensa som man kan rensa ut ur systemet på mindre än ett dygn. Visserligen är magen fortfarande mycket orolig men magknipet är borta vilket gör tillvaron dräglig.

Dagens andra glädjeämne var beskedet från doktor Östberg som lät meddela att plåtarna från den MR jag genomförde strax innan jul visade att smärtan i foten inte beror på skelettskada utan en inflammation i fotleden.

Jag känner mig både lättad och konfunderad efter beskedet. Så klart skönt och positivt att det inte var en stressfraktur. Men samtidigt vill inte foten bli riktigt bra trots att jag hedrar den med avlastning. I vanliga fall skulle jag inte känna någon stress vid den här tidpunkten på året. Egentligen är det en utmärkt tid att vara skadad. Men i slutet på februari har jag ju Tokyo marathon som ett av de stora målen för 2013. Även om foten genom ett mirakel snabbt blir bättre så inser jag redan nu att jag inte kommer kunna göra mig själv rättvisa under det loppet. Jag kommer helt enkelt inte hinna förbereda mig så som jag borde. Skulle det ändå bli start på loppet så får jag skruva ner målsättningen. Det enda positiva är att jag till årets Lidingölopp inte kunde förbereda mig alls på grund av ett strulande baklår. Trots detta persade jag med knappt en minut under loppet och blev knappt trött. Efter tio år som löpare tror jag mig känna min kropp hyfsat bra och är nog dessutom ganska lättränad. Men som sagt, det hade inte skadat att avverka en rad nyckelpass med gott utfall för att stärka självförtroendet inför en marathonstart. Skallen är minst lika viktig att ha med sig under dessa längre lopp.

4 kommentarer:

Johan sa...

Hoppas verkligen du får ordning på foten till Maran i Februari, ser framemot grymma rapporter från dig och Uhrbom, jag minns fortfarande en dag för flera år sedan i Ursvik, när jag själv hade som jag tyckt det kört ett bra 5km pass, och du körde 2,5an flera gånger i ett sjukt tempo, jag stod kvar och kollade ditt pass och det är verkligen fashinerande att se er elitlöpare träna/tävla Gott nytt år hälsar Johan.

Anonym sa...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#11694]lasix online without prescription[/url] - order lasix , http://buyonlinelasixone.com/#17703 buy cheap lasix

kate sa...

Michael Kors Outlet Coach Outlet Red Bottoms Kevin Durant Shoes New Balance Outlet Adidas Outlet Coach Outlet Online Stephen Curry Jersey Vans Outlet Ralph Lauren Outlet
Ugg Boots Sale UGGS For Women Skechers Go Walk Adidas Yeezy Boost Adidas Yeezy Adidas NMD Coach Outlet North Face Outlet Ralph Lauren Outlet Puma SneakersPolo Outlet
Under Armour Outlet Under Armour Hoodies Herve Leger MCM Belt Nike Air Max Louboutin Heels Jordan Retro 11 Converse Outlet Nike Roshe Run UGGS Outlet North Face Outlet
Adidas Originals Ray Ban Lebron James Shoes Sac Longchamp Air Max Pas Cher Chaussures Louboutin Keds Shoes Asics Shoes Coach Outlet Salomon Shoes True Religion Outlet

Unknown sa...

www1027


coach outlet
coach outlet
salomon shoes
issey miyake
coach outlet factory
canada goose outlet
kate spade handbags
giuseppe zanotti
red bottom shoes
canada goose outlet